Nederlandse Internisten Vereniging
U bevindt zich hier
 

Programma 2014

Locatie
Fonk Beachhouse/Brunotti Beach House
Strandweg 2
2586 JP Scheveningen
www.brunottibeachhouse.com

Routebeschrijving
Bijlage onderaan de pagina.Op 5 juli 2014 wordt al weer het vijfde JNIV Beachvolleybal toernooi georganiseerd. Deze lustrumeditie krijgt een speciaal tintje: niet alleen A(N)IOS maar ook de opleiders/internisten kunnen dit jaar meedoen in de strijd om de JNIV-cup. Vorm een gemengd team ter versterking van de onderlinge banden of daag je opleiders juist uit en ga de competitie aan! Moeten jullie beachvolleybal-vaardigheden nog wat opgepoetst worden? Geen probleem, ook dit jaar organiseren wij een volleyball clinic voorafgaand aan het toernooi. Heb je zin in een gezellige en actieve dag op het strand en vind je dat de wisselbeker in jullie assistentenkamer thuis hoort? Geef je dan op vóór 20 juni!

Dagindeling:
12.00 ontvangst met broodjes
12.30-14.00 beachvolleybal clinic in 2 groepen
14.00-17.00 wedstrijden
17.00-18.00 borrel en prijsuitreiking
18.00-22.00 BBQ

Aanmelden:
Als je mee wilt doen stel dan een team samen van minimaal 6 personen (eventueel inclusief opleiders/internisten) en vul per persoon de antwoordkaart en automatische machtiging in en stuur deze per post naar het NIV bureau. Deelname zal zo snel mogelijk per email worden bevestigd.

Wil je graag mee doen maar heb je geen team? Geen probleem, je kan je ook individueel aanmelden. Op de dag zelf zul je dan bij een team worden ingedeeld. Ook supporters zijn van harte welkom.

Kosten:
De kosten voor de dag bedragen 30 euro per persoon voor JNIV leden, inclusief BBQ en onbeperkte drankjes. Voor niet-JNIV leden en opleiders/internisten bedragen de kosten 40 euro per persoon. Annulering is kosteloos mogelijk tot 20 juni, daarna is inschrijving bindend.

Tot 5 juli op het strand, wij hebben er zin in!

Hartelijke groet,

namens het JNIV-bestuur,

Claire den Hoedt
Astrid Pulles
Femke Waanders
Anne-Els van de Logt


Antwoordkaart-2014-beachvolleybal-def.docx Antwoordkaart-2014-beachvolleybal-def.docx
Routebeschrijving-naar-Fonk-Beachhouse.docx Routebeschrijving-naar-Fonk-Beachhouse.docx