Basiscursus Nierziekten & Infectieziekten 2024

JNIV nieuwsberichten: Basiscursus Nierziekten & Infectieziekten 2024
AIOS interne kunnen zich aanmelden voor de basiscursussen in 2024

Basiscursus Nierziekten 
Op 31 mei en 1 juni 2024 vindt de basiscursus Nierziekten plaats. Deze niet gesponsorde cursus heeft tot doel arts-assistenten interne geneeskunde in de tweede fase van hun opleiding praktische basiskennis en actueel inzicht betreffende de behandeling en zorg van patiënten met nierziekten te verschaffen. 
De inhoudelijke verantwoordelijkheid ligt bij Dr. S.A. Nurmohamed (Amsterdam UMC) en Dr. C.F.M. Franssen (UMC Groningen) en de Nederlandse federatie voor Nefrologie ondersteunt de basiscursus nierziekten.  

Basiscursus Infectieziekten 
Op 15 en 16 november 2024 vindt de basiscursus Infectieziekten plaats. Deze niet gesponsorde cursus heeft tot doel arts-assistenten interne geneeskunde in de beginfase van hun opleiding praktische basiskennis en actueel inzicht betreffende de behandeling en zorg van patiënten met infectieziekten te verschaffen. 
De inhoudelijke verantwoordelijkheid van de basiscursus infectieziekten ligt bij de NIV Sectie Infectieziekten. De cursus wordt geleid door Prof. dr. M. van Vugt (Amsterdam UMC).    

Programma, informatie en aanmelden: www.debaar.net/basiscursus-nierziekten
www.debaar.net/basiscursus-infectieziekten De basiscursussen Nierziekten en Infectieziekten worden beiden georganiseerd door de baar advies & organisatie. Voor vragen kun je ons bereiken via info@debaar.net   

Deze mail is verzonden naar deelnemers aan één van onze eerdere scholingen en bereikt dus lang niet iedereen. Het wordt op prijs gesteld als je deze aankondiging doorstuurt naar collega AIOS die wellicht belangstelling hebben voor de basiscursus.