Menubalk - In- uitloggen

Digitaal Portfolio

Het digitaal portfolio is ontwikkeld voor AIOS (in vooropleiding) en opleiders interne geneeskunde. Wijzigingen en/of verbeteringen van het systeem worden binnen de Commissie Portfolio besproken en waar nodig geïmplementeerd. De gebruikers van het portfolio worden op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen (zie ook bijlage handleiding). Het door de NIV ontwikkelde digitale portfolio is verplicht voor alle aios Interne geneeskunde en voor aios in vooropleiding Interne geneeskunde. Het portfolio is beschikbaar voor anios Interne geneeskunde.

Activeren (eenmalig, alleen voor nieuwe AIOS)
Alvorens gebruik te kunnen maken van uw digitaal portfolio, dient u deze eerst te activeren. Problemen met activeren?

AIOS interne geneeskunde

AIOS in vooropleiding
(MDL, NVALT, NVKG, NVR en NVVC)

Na de startdatum van de opleiding interne geneeskunde kan het portfolio de volgende dag geactiveerd worden. Voor het activeren is een BIG-nummer en relatienummer van de RGS nodig. Dit relatienummer staat in de bevestigingsbrief van de RGS. Voor het activeren is een BIG-nummer nodig en een X-code (i.p.v. het relatienummer RGS). Het opleidingssecretariaat Interne Geneeskunde van het opleidingsziekenhuis beschikt over een lijst met X-codes.


 


Handleiding
(AIOS, opleider, supervisor, secretariaat)
Instructiefilmpjes
(AIOS, opleider, supervisor)

De handleiding van het portfolio wordt regelmatig aangepast en uitgebreid. Staat het antwoord op uw vraag (nog) niet in de handleiding? Neem dan contact op met het NIV bureau.

De instructiefilmpjes zijn niet helemaal up-to-date qua lay-out meer, maar kunnen toch nuttig zijn om even te bekijken.           
Activeren
Gebruik portfolio voor AIOS
Gebruik portfolio voor opleider
Gebruik portfolio voor supervisor

Veel gestelde vragen
De antwoorden op de meest gestelde vragen van dit moment (export portfolio l gedeactiveerd l goedkeuren met pincode l rood bolletje bij KPB’s | opleidingsschema aanpassen) staan in de bijlage  'Veel gestelde vragen'. De overige zaken vindt u in de handleiding.