Menubalk - In- uitloggen

 

Franciscus Gasthuis & Vlietland staat voor topzorg, dicht bij huis. Franciscus Gasthuis (Rotterdam) en Vlietland (Schiedam) is een STZ ziekenhuis en verzorgt de opleiding Interne Geneeskunde in nauwe samenwerking met het OOR. Interne Geneeskunde houdt zich bezig met onderzoek en behandeling van ziekten van de inwendige organen zoals hart, longen,  nieren, lever, maag en darmen, klieren, gewrichten en bloed.  Een goede samenwerking staat centraal binnen onze afdeling. Zowel met collega’s, als met patiënten

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Franciscus Gasthuis en Vlietland
Locatie: 
Kleiweg 500
Plaats: 
Rotterdam
Website ziekenhuis: 
https://www.franciscus.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

De functie

Als ANIOS Interne Geneeskunde ondersteun je de medische patiëntenzorg op de afdeling Interne Geneeskunde-Cardiologie en Maag/ Darm/Leverziekten en je draait mee in de dienstenpool. De opleidingsgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 28 internisten op beide locaties met als deelspecialismen endocrinologie- vasculaire-nefrologie-hematologie-oncologie- acute geneeskunde. Tevens is er een nauwe samenwerking met de afdeling Longziekten, MDL-ziekten, Cardiologie, Reumatologie en Intensive Care en wordt naast de opleiding Interne Geneeskunde ook de vooropleidingen voor Cardiologie, Longziekten, Reumatologie, MDL-ziekten en Geriatrie verzorgd.

Wij vragen

een diploma basisarts. Je bent helder in je communicatie en vind het leuk om onderdeel te zijn van een team, maar kan ook prima zelfstandig werken. Daarnaast ben je proactief, secuur stressbestendig, integer en klantgericht. Bovendien ben je in staat om goed samen te werken met collega’s uit verschillende disciplines Je wilt graag kennis maken met alle aspecten van de interne geneeskunde en je wilt je hierin breed ontwikkelen.

Vacature per: 
vrijdag, 1 januari, 2021
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
jaarcontract
Reden vacature: 
Reageren voor: 
zondag, 6 december, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Wij bieden

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiënten, maar ook onze collega’s het beste verdienen. Je arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Ziekenhuizen en inschaling in FWG 65, ( max. € 5.257,-) én we bieden je:

  • een baan in een top(klinisch) ziekenhuis met veel ruimte voor opleiden, ontwikkelen, onderzoek en innovatie;
  • een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging;
  • parkeren tegen een gereduceerd tarief van €1,- per werkdag;
  • een aantrekkelijke fiscale regeling reiskosten:

En wist je dat:

  • onze ziekenhuislocaties heel goed bereikbaar zijn? Zowel met het OV als met de auto?
  • wij jouw duurzame inzetbaarheid heel belangrijk vinden? We geven daarom stoelmassages, organiseren gezondheidsdagen en bieden loopbaangesprekken.
  • de cultuur binnen ons ziekenhuis gericht is op mens en innovatie? En dat wij ook snel schakelen en korte lijnen heel belangrijk vinden?

Meer informatie & solliciteren

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan gerust contact op met Henriëtte Kooiman, opleidingscoördinator, telefoonnummer 010-4617611. Meer informatie over ons ziekenhuis vind je hier.

Solliciteer je liever direct? Via de groene sollicitatiebutton ontvangen we graag je cv en motivatiebrief.