Menubalk - In- uitloggen

 

Saxenburgh is een belangrijke zorgorganisatie voor iedereen die woont in de regio Coevorden, Hardenberg, Ommen en Twenterand en biedt ziekenhuiszorg, ouderenzorg, revalidatiezorg en thuiszorg. In september verhuizen wij naar een splinternieuw ziekenhuis. Voor meer informatie over de organisatie kijk op www.sxb.nl.

Functie: 
ANIOS
Differentiatie: 
Algemeen
Ziekenhuis: 
Saxenburgh Medisch Centrum
Locatie: 
Plaats: 
Hardenberg
Website ziekenhuis: 
www.saxenburgh.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

 

Ben jij die enthousiaste en breed geïnteresseerde basisarts die uitstekende vaardigheden heeft in communiceren en samenwerken? Dan zoeken wij jou! Per 1 november a.s. zijn wij op zoek naar een

ARTS-ASSISTENT AFDELING INTERNE GENEESKUNDE/MDL/LONG gemiddeld 40 uur per week

aanstelling vindt plaats voor de duur van 1 jaar

Wat ga je doen? Als ANIOS Interne coördineer je onder supervisie van de medisch specialist de zorg op de afdeling Interne geneeskunde/MDL/Longziekten. Je werkt uitsluitend in dagdiensten.

Waar ga je werken? Je gaat werken op de veelzijdige afdeling Interne geneeskunde/MDL/Longziekten.

Wie zoeken wij? Wij zoeken een enthousiaste en breed geïnteresseerde basisarts die uitstekende vaardigheden heeft in communiceren en samenwerken.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een ziekenhuis waarin je veel ervaring kunt opdoen en waar de lijnen tussen verpleegkundigen en medisch specialisten zeer kort zijn. Wij bieden je een tijdelijk contract van minimaal één tot anderhalf jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de CAO Ziekenhuizen en inschaling vindt plaats in FWG 65.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten en solliciteer! Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Susan Kemme (vakgroepvoorzitter) (0523) 27 64 79 of bij afwezigheid met het secretariaat Interne (0523) 27 63 34.

Ben je enthousiast geworden? Voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Solliciteren kan via de website www.saxenburgh.nl/werken & leren, je kunt reageren tot 21 september 2020.

 

Vacature per: 
zondag, 1 november, 2020
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
maandag, 21 september, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Geïnteresseerd? Laat het ons weten en solliciteer! Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Susan Kemme (vakgroepvoorzitter) (0523) 27 64 79 of bij afwezigheid met het secretariaat Interne (0523) 27 63 34.