Menubalk - In- uitloggen

Het Deventer ziekenhuis is, als lid van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ), een ziekenhuis waar een grote focus ligt op opleiding en ontwikkeling. Wij beschikken dan ook over een groot aantal specialistische opleidingen. Jaarlijks worden 20.000 patiënten opgenomen en bezoeken 300.000 patiënten de poliklinieken. Het ziekenhuis heeft ongeveer 2300 medewerkers, 155 medisch specialisten en 80 vrijwilligers, die in een sfeer van collegialiteit en vertrouwen aan kwaliteit en service werken. Het Deventer Ziekenhuis is financieel gezond en heeft landelijk zeer hoge scores op het gebied van patiënttevredenheid en gastvrijheid. Met een medewerker tevredenheid van 7,8 scoren we in de top 3 van de STZ ziekenhuizen.

Uw nieuwe werkplek

De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 4 internist-nefrologen (3,4 fte), 3 internist-oncologen, 1 internist-hematoloog, 2 internist-endocrinologen, 1 internist-vasculair geneeskundige en 1 internist-infectioloog. Verder zijn 1 nefroloog (0,6 FTE) en 1 internist-hematoloog (1,0 fte) als chef de clinique werkzaam. De vakgroep is door de RGS erkend voor de opleiding interne geneeskunde, en draagt bij aan de opleiding ziekenhuisgeneeskunde en de HAIO SEH stage. De internisten dragen actief bij aan de affiliatie met de medische faculteit van RUG Groningen (M2, M3, en onderzoeksstages in de opleiding van coassistenten van de medische faculteit).

Het Deventer Ziekenhuis heeft een afdeling dialyse met 36 stations en biedt alle modaliteiten van nierfunctie vervangende behandeling aan. Er is een goed functionerende predialysepolikliniek. Het streven is om patiënten reeds voor transplantatie in aanmerking te laten komen voordat met dialyse moet worden begonnen. De begeleiding van transplantatie patiënten vindt plaats samen met de transplantatiecentra in het UMCG te Groningen, en het RadboudUMC in Nijmegen. Er is een goede samenwerking met de vaatchirurgen en interventieradiologen van het Deventer Ziekenhuis.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Deventer Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Deventer
Website ziekenhuis: 
www.dz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Omdat één van nefrologen per 31 december 2020 met pensioen gaat zijn wij per 1 januari 2021 op zoek naar een enthousiaste:

Internist-nefroloog, chef de clinique
(1,0 fte)

We zijn op zoek naar een teamspeler die ook affiniteit heeft met algemene interne geneeskunde. U bent geregistreerd als internist en in het aandachtsgebied nefrologie. U wilt zich ook verder ontwikkelen als docent van arts-assistenten en co-assistenten, maar ook van verpleegkundig specialisten nefrologie en regieverpleegkundigen en u bent bereid en in staat om te zijner tijd bestuurlijke functies en taken op zich te nemen. Wetenschappelijke interesse blijkend uit een (bijna afgerond) proefschrift strekt tot aanbeveling.

Ons aanbod

Het betreft een positie als chef de clinique, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid kan de aanstelling verlengd worden. Het is de ambitie van de vakgroep om zodra dat mogelijk is de chef de cliniqueplaatsen om te zetten in een volledig lidmaatschap van de stafmaatschap (MSB). Wij bieden u een uitdagende baan in een mooi en modern ziekenhuis tegen een marktconform salaris afhankelijk van uw kennis, kunde en ervaring in het vakgebied. Het Deventer Ziekenhuis heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een uitdagende werkplek in het ziekenhuis, biedt de centraal in het land gelegen middelgrote Hanzestad Deventer (100.000 inwoners) een prachtige omgeving om (betaalbaar) te wonen en te recreëren.

Vacature per: 
vrijdag, 1 januari, 2021
% FTE: 
100.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
zondag, 1 november, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Reageren

Wilt u graag werken als Internist-nefroloog, chef de clinique binnen het Deventer Ziekenhuis? Dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren via onderstaande link. U kunt reageren tot 1 november 2020.

https://www.dz.nl/werken/vacatures/internist-nefroloog-chef-de-clinique

Meer weten?

Wilt u meer weten, dan kunt u contact opnemen met mevrouw C.M. Haring (internist-nefroloog), via telefoonnummer 0570-535070, of met haar collega’s Dr.C.G.Vermeij of  A.L.Zanen, dan wel met een van de andere internisten in het Deventer Ziekenhuis.