Menubalk - In- uitloggen

Het Elkerliek Ziekenhuis is een middelgroot opleidingsziekenhuis in de regio Zuid-Oost Brabant. U komt in dienst bij het Medisch Specialistisch Bedrijf Peelland (MSB) waar het specialisme Interne Geneeskunde een onderdeel van is. Het MSB is op 1 januari 2015 opgericht en er zijn ongeveer 100 medisch specialisten aangesloten, verdeeld over 15 specialismen. Het MSB heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Elkerliek Ziekenhuis ten behoeve van de levering van medisch specialistische zorg.

De Interne Geneeskunde wordt binnen dit ziekenhuis in de breedte uitgeoefend, de samenwerking met de andere vakgebieden in het ziekenhuis is nauw. Er zijn korte lijnen in de patiëntenzorg. Voor de hoog specialistische zorg is er een intensieve samenwerking met de ziekenhuizen in de omgeving. Er zijn binnen de Interne Geneeskunde diverse aandachtsgebieden actief, zoals de diabetologie, endocrinologie, hematologie-oncologie, infectieziekten en nefrologie. Daarbij wordt de gastro-enterologische zorg gedeeld met de vakgroep MDL.

Samenstelling Organisatorische Eenheid Interne Geneeskunde en MDL

De OE bestaat uit 10 internisten en 4 MDL-artsen. Er wordt in een prettige werkomgeving constructief en collegiaal samengewerkt. De interne praktijk wordt in volle omvang beoefend met naast de algemene interne geneeskunde subspecialisaties in oncologie, hematologie, endocrinologie, nefrologie en infectieziekten.

De OE heeft opleidingsbevoegdheid voor de G-opleiding interne geneeskunde in affiliatie met het MUMC en participeert daarnaast in de opleiding van specialisten ouderenzorg en co-assistenten.

 

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Acute geneeskunde
Infectieziekten
Ziekenhuis: 
Elkerliek Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Helmond
Website ziekenhuis: 
www.elkerliek.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

In verband met het vertrek van een collega, ontstaat per 1 maart 2021 binnen de Organisatorische Eenheid (OE) Interne Geneeskunde en Maag-, Darm-, Leverziekten  een vacature voor een

 

Internist

chef de clinique, met uitzicht op vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid

Voorkeur samengesteld profiel met in elk geval infectieziekten en eventueel acute geneeskunde

Onze voorkeur gaat uit naar een enthousiaste, flexibele collega die goed in teamverband kan werken. U zult zowel klinische als poliklinisch werkzaamheden verrichten, dit onderling af te stemmen met de OE. U werkt nauw samen met de andere leden van de OE.

Uw taken zullen o.a. bestaan uit supervisie van de afdeling algemene interne geneeskunde, poliklinische zorg voor patiënten met infectieziekten, maar ook patiënten in de volle breedte van de interne geneeskunde. In afstemming met de OE zal u ook spoedpoli draaien en het eerste aanspreekpunt zijn voor de SEH en huisartsen

Vacature per: 
maandag, 1 maart, 2021
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
12 maanden met mogelijkheid tot toetreding tot O.E. bij gebleken geschiktheid
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
maandag, 21 december, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Uw schriftelijke sollicitatie met curriculum kunt u richten aan de verenigingmedischestaf@elkerliek.nl.

Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij mw. drs. Kox-van Gastel, Internist-endocrinoloog en lid dagelijks bestuur O.E. Interne Geneeskunde/MDL

Bereikbaar via telefoonnummer 0492-595789.