Menubalk - In- uitloggen

Over het MSBI

De vrijgevestigd medisch specialisten van het Ikazia Ziekenhuis Rotterdam hebben zich, verdeeld over 15 specialismen, sinds 2015 verenigd in de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Ikazia U.A. (MSBI). In totaal verlenen 98 medisch specialisten, met daarnaast ANIOS en AIOS, en samenwerkend met het personeel van het Ikazia Ziekenhuis, kwalitatief hoogwaardige zorg met aandacht voor de patiënt in een brede range van specialismen.

 

Over Ikazia

Het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam is een middelgroot ziekenhuis met vrijwel alle medisch specialismen in huis. Het protestants-christelijke karakter van het ziekenhuis is mede bepalend voor de opvatting over patiëntenzorg: werken met hart en handen. Tevens is Ikazia een opleidingsziekenhuis voor de specialismen Inwendige Geneeskunde, Maag-, Darm- en Leverziekten, Algemene Heelkunde, Gynaecologie, Anesthesiologie en Klinische Psychologie. Meer informatie over Ikazia kunt u vinden op www.ikazia.nl.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Ikazia Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Rotterdam
Website ziekenhuis: 
www.ikazia.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Over de functie

De Organisatorische Eenheid (O.E.) Inwendige Geneeskunde en MDL bestaat uit 10 internisten en 6 MDL artsen en verzorgt een GV2+ opleiding Inwendige Geneeskunde. De profielen acute geneeskunde, hematologie, oncologie, vasculaire geneeskunde, endocrinologie, nefrologie en MDL-ziekten zijn vertegenwoordigd in de huidige O.E. Naast de invulling van de Hemato-Oncologie-, de benigne hematologie en research, zult u participeren in de algemene interne (poli-)klinische werkzaamheden.

De Hemato-Oncologische zorg van de O.E. wordt geconcentreerd op de klinische afdeling Oncologie bestaande uit 18 bedden waaronder een Palliatieve Unit en daarnaast de Dagbehandelingsunit gecombineerd met Polikliniek. Eind 2019 is een nieuw, modern Hemato-Oncologisch Dagbehandelingscentrum geopend met mogelijkheid voor short stay volgens het “Healing Environment”-concept.

Het specialistisch team bestaat uit 3 Oncologen en 2 Hematologen, ondersteund door een Verpleegkundig Specialist en gespecialiseerd verpleegkundigen.

 

Wat vragen wij van u?

Wij zoeken een enthousiaste internist-hematoloog , die naast participatie in de dagelijkse internistische werkzaamheden en de opleiding, met name hemato-oncologische zorg zal leveren.  Een afgeronde promotie strekt tot aanbeveling.

 

Wat bieden wij u?

Een aanstelling voor de duur van minstens 1 jaar als internist-hematoloog binnen de O.E. Inwendige geneeskunde / MDL. U krijgt een dienstverband binnen de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf Ikazia U.A., waarbij de arbeidsvoorwaarden conform AMS zijn.

Vacature per: 
zaterdag, 1 mei, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
Een aanstelling voor de duur van minstens 1 jaar
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
zondag, 1 november, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Wijze solliciteren

Uw sollicitatie, vergezeld van uw Curriculum Vitae, kunt u binnen 3 weken na plaatsing van deze vacature sturen aan Mw. drs H.G. Vermeulen, MDL-arts, voorzitter van de O.E. Inwendige Geneeskunde en MDL. Dit kan per post (Postbus 5009, 3008 AA Rotterdam), maar bij voorkeur digitaal via hg.vermeulen@ikazia.nl

 

Meer informatie

 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u voor inhoudelijke vragen contact opnemen met dr.  F. De Boer, internist-hematoloog of drs H.G. Vermeulen, voorzitter van de O.E.. Beiden zijn bereikbaar via telefoonnummer 010-297 5136.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met het bestuur MSBI via mw. dr. C. Hamerslag-Nieuwenhuijsen, directeur (010-2975464) of dr. W.J. Vles, voorzitter MSBI (via 010-2975365).