Menubalk - In- uitloggen

De afdeling / Het specialisme
Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I) bestaat uit ruim 250 medisch specialisten en voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis Isala. Wegens pensionering van een collega zoekt het MSB-I voor de vakgroep Interne geneeskunde met ingang van 1 februari 2022 een internist-vasculair geneeskundige (0,8 FTE).

Binnen Isala geeft de vakgroep Interne geneeskunde invulling aan het totale spectrum van de interne geneeskunde. De vakgroep Interne geneeskunde is onderverdeeld in twee deelvakgroepen; deelvakgroep Algemene interne en de deelvakgroep Hematologie-Oncologie. We bieden hoogwaardige ziekenhuiszorg binnen onze muren en daarbuiten. Naast hoogwaardige internistische basiszorg biedt de vakgroep topklinische zorg. Deze zorg is vanuit aandachtsgebieden georganiseerd. Binnen de deelvakgroep Algemene interne is Vasculaire geneeskunde een van de aandachtsgebieden, naast de aandachtsgebieden Acute geneeskunde, Endocrinologie/Diabetes, Infectieziekten, Ouderengeneeskunde en Nefrologie. De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 36 internisten waarvan 30 maatschapleden en 6 SIDS/CdC’s.

Naast patiëntenzorg en opleiding wordt in de vakgroep aandacht besteed aan wetenschappelijk onderzoek. Enerzijds door op vele gebieden deel te nemen aan (inter)nationale multicenter studies, daarnaast zijn er ook vakgroepleden die eigen onderzoek opzetten. De vakgroep heeft een 3-jarige opleidingsbevoegdheid interne geneeskunde in affiliatie met het Universitair Medisch Centrum Groningen en neemt deel aan de opleiding van coassistenten. Binnen de deelvakgroep Algemene interne werken 3 internisten met het aandachtsgebied vasculaire geneeskunde.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Vasculaire geneeskunde
Ziekenhuis: 
Isala
Locatie: 
Zwolle
Plaats: 
Zwolle
Website ziekenhuis: 
www.isala.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Vasculaire geneeskunde
De vasculaire geneeskunde heeft veel aandacht voor vaatrisicomanagement. Er worden o.a. behandeld met hypertensie, vetstofwisselingsstoornissen, trombose, pre terminale nierinsufficiëntie, diabetes mellitus en systeemziekten.
De internisten-vasculair geneeskundigen werken nauw samen met vijf verpleegkundig specialisten en gespecialiseerde vasculaire verpleegkundigen, die onder supervisie en ondersteund door protocollen, zelfstandig poliklinische patiënten begeleiden. Daarnaast is er een belangrijke samenwerking met de eerste lijn en met andere vasculair en op systeemziekte georiënteerde specialismen binnen het ziekenhuis, op het gebied van patiëntenzorg, onderwijs, onderzoek en (transmurale) werkafspraken. Er worden e-consulten gedaan voor de eerste lijn in het kader van ketenzorg en efficiënte verwijzing.

De functie
De vakgroep Interne geneeskunde is op zoek naar een internist met specifieke ervaring binnen het aandachtsgebied vasculaire geneeskunde. Als internist verricht u algemene interne (poli) klinische werkzaamheden, met daarnaast klinische superviserende taken en participatie binnen de diensten. U superviseert en draagt bij aan onderwijs voor a(n)ios, fellows, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten.

Het profiel
De vakgroep Interne geneeskunde zoekt een enthousiaste collega die past binnen onze vakgroep en die breed inzetbaar is. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kunt goed samenwerken in teamverband en hebt een sterk organisatorisch vermogen. We verwachten een actieve participatie in organisatorische taken, onderwijs en het verder ontwikkelen van de vasculaire geneeskunde in Isala.

Het aanbod
Wij bieden een afwisselende en enerverende functie in een groot perifeer en topklinisch centrum en een enthousiast en collegiaal team, waar ruimte geboden wordt voor persoonlijke ontwikkeling en ambities. In eerste instantie wordt u aangesteld als Chef de Clinique voor de duur van 6 maanden. Bij gebleken geschiktheid hebben wij de intentie dit dienstverband om te zetten naar Specialist in Dienst van Specialisten (SIDS) voor onbepaalde tijd binnen Isala, waarbij u gedetacheerd wordt naar het MSB-I. Salariëring vindt plaats conform de AMS-regeling.

Op termijn bestaat de mogelijkheid om als maat toe te treden tot het MSB-I. Dit vindt plaats in overleg met de vakgroep en onder voorwaarden van het MSB-I.

Vacature per: 
donderdag, 22 juli, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
6 maanden
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
woensdag, 1 september, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met dr. J. (Jan) Lambert, internist-vasculair
geneeskundige via j.lambert@isala.nl of telefonisch via het secretariaat, t (038) 424 33 50.

Bent u geïnteresseerd in de vacature? Dan nodigen wij u van harte uit te solliciteren. Wij ontvangen uw sollicitatiebrief en CV graag uiterlijk 1 september a.s. onder vermelding van referentienummer 199326.

Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton. https://isalawerkt.nl/vacature/81821/internist-vasculair-geneeskundige

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.