Menubalk - In- uitloggen

Wie wij zijn

De BSC is het samenwerkingsverband van alle medisch specialisten die werken in het JBZ. De BSC staat voor samenwerken, met oog voor elkaar en elkaars talenten, bevlogen en energiek. Binnen onze coöperatie zetten wij ons gezamenlijk in voor voortreffelijke zorg met aandacht voor duurzame inzetbaarheid, mogelijkheden voor ondernemerschap en ruimte voor innovatie. Wij zijn een betrouwbare partner, voor u als medisch specialist maar ook voor onze patiënten en onze samenwerkingspartners. Zo kunnen wij het gezondheidswelzijn van de bewoners in de regio Den Bosch verhogen vanuit deze kerngedachte.

De subvakgroep nefrologie

Onze subvakgroep bestaat uit 6 internist-nefrologen. Wij bieden nefrologische zorg op topklinisch niveau.

Naast een collegiale en prettige werksfeer waarin laagdrempelig overleg plaatsvindt, houden we van een uitdagende werkomgeving, waarin innovatie en onderwijs belangrijk zijn.
De subvakgroep nefrologie maakt deel uit van de vakgroep internisten van de Bossche Specialisten Coöperatie (BSC). De vakgroep bestaat uit 22 ambitieuze internisten, die hoogwaardige internistische zorg op topklinisch niveau leveren.

Wij beschikken over

 • Een eigen nefrologie afdeling met 12 bedden.
 • Een Dialyse Centrum met ruim 120 hemodialyse- en meer dan 20 peritoneaal dialysepatiënten.
 • Een gedeeld ZBC voor dialysezorg in Ravenstein.
 • Een uitstekend opleidingsklimaat.
Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Jeroen Bosch Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
's-Hertogenbosch
Website ziekenhuis: 
https://www.jeroenboschziekenhuis.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

De Bossche Specialisten Coöperatie u.a. (hierna BSC) is voor de subvakgroep interne geneeskunde nefrologie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) per direct op zoek naar een Chef de Clinique internist-nefroloog voor waarneming tot 1 april 2022 (6/9 fte)

Het profiel

 • U bent een enthousiaste all-round internist-nefroloog, die daarnaast het vak interne geneeskunde in de volle breedte kan uitoefenen.
 • U levert hoogwaardige patiëntenzorg op een afdeling met diverse nefrologische problematiek en op de dialyse-afdelingen
 • U heeft affiniteit met onderwijs en bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de opleiding van arts-assistenten, nefrologen in opleiding, co-assistenten en verpleegkundig specialisten.
  Wij bieden

  Een dynamische functie in een vooraanstaand centraal gelegen topklinisch STZ opleidingsziekenhuis. De huidige vacature betreft een aanstelling in dienstverband van de vakgroep interne geneeskunde voor de duur van tenminste 6 maanden, met kans op verlenging. Hierbij zal u bij voorkeur werkzaam zijn op maandag, donderdag en vrijdag.

Vacature per: 
vrijdag, 16 april, 2021
% FTE: 
0.66
Contractvorm: 
Waarneming
Duur functie: 
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
vrijdag, 30 april, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Interesse gewekt?

Uw reactie kunt u tot en met 30 april  2021  richten aan mw. dr. S.A.G. (Linda) Kemink, voorzitter van de Bossche Specialisten Coöperatie. Uw motivatiebrief en Curriculum Vitae kunt u versturen via het online sollicitatieformulier: www.jbz.nl/vacatures

Na een selectieprocedure, die uitgevoerd wordt door de subvakgroep nefrologie, bieden wij u een werkplek in een prachtig topklinisch ziekenhuis.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. U wordt gevraagd referenties op te geven dan wel toestemming te verlenen referenties in te winnen.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de heer J.J. (Jaap) Beutler (J.Beutler@jbz.nl), mevrouw K.(Kristel) Koeijvoets (K. Koeijvoets@jbz.nl); mevrouw E.K. (Ellen) Hoogeveen (E.Hoogeveen@jbz.nl), mevrouw A. (Angèle) Kerckhoffs (A.Kerckhoffs@jbz.nl) of mevrouw W. (Watske) Smit (W.Smit@jbz.nl) of eventueel via telefoonnummer: 073-553 3701.

Voor informatie over de Bossche Specialisten Coöperatie kunt u contact opnemen met mw. dr. S.A.G. (Linda) Kemink via telefoonnummer (073) 553 8471.

Algemene informatie over het Jeroen Bosch Ziekenhuis staat vermeld op de website www.jbz.nl