Menubalk - In- uitloggen

 

Werken bij OLVG betekent werken in een groot topklinisch ziekenhuis waar opleiden, onderzoek en het voortdurend streven naar kwaliteitsverbetering voorop staan. We werken met elkaar aan een beter en gezonder Amsterdam. De patiëntengroep is zeer divers samengesteld, we hebben extra aandacht voor interculturele zorg. De internisten vakgroep bestaat uit 30 internisten en Chefs de Clinique, vrijwel alle aandachtsgebieden zijn vertegenwoordigd. Hematologie/Oncologie is een van de speerpunten van OLVG. De vakgroep werkt op 2 hoofdlocaties in Amsterdam Oost en West.

Functie: 
Chef de clinique
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
OLVG
Locatie: 
West
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
www.olvg.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Over de functie 

In het kader van de functielateralisatie van beide OLVG locaties is er verschuiving gaande van de klinische hematologische en oncologische (HO)-zorg, Daarnaast zijn HO specialisten ook ziekenhuisbreed actief en betrokken in diverse verandertrajecten in OLVG. Wij hebben daarbij te maken met uitbreiding van taken en werkzaamheden voor de HO-groep. Daarom wordt nu een internist- oncoloog gezocht in een chef de clinique functie. De werkzaamheden zullen zich in eerste instantie met name concentreren op locatie West. Mogelijk in een later stadium meer verdeeld over beide locaties. Voor de oncologie is er een samenwerkingsverband met het Boven IJ ziekenhuis (Oncologisch Centrum Amsterdam) en is er intensieve samenwerking met het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en het AmsterdamUMC. De oncologen vervullen samen met de hematologen een belangrijke rol in de multidisciplinaire samenwerking in OLVG en zijn voortrekkers van de palliatieve zorg. Innovatieve behandelingen zoals immunotherapie worden in OLVG gegeven. We nemen ook deel aan algemeen internistische taken en participeren in de opleiding van AIOS en coassistenten, en de opleiding van hematologen en oncologen. 

Functie-eisen 

 

 Flexibiliteit: We zoeken een collega die flexibel én stabiel is en zo in het komende jaar bij kan dragen aan een succesvolle doorontwikkeling van ons team; 

 Ervaring op gebied van oncologische immunotherapie; 

 Ambitie: je werkt behalve aan onze teamdoelen ook aan je eigen ambities door. 

 

Wij bieden 

Wij bieden een afwisselende en uitdagende functie in een plezierige en toekomstgerichte werkomgeving. Er is een organisatiestructuur met resultaatverantwoordelijke eenheden (RVE) die rapporteren aan de raad van bestuur. Aanstelling vindt plaats in dienstverband voor 1 jaar, volgens OLVG-beleid. Aanstelling is voor 80-100% in overleg. Het salaris is conform de AMS. Indiensttreding geschiedt bij voorkeur zo spoedig mogelijk. 

Vacature per: 
woensdag, 1 januari, 2020
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
zondag, 5 januari, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Interesse in deze vacature? 

We ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk zondag 5 januari 2020 via onderstaande link: https://www.werkenbijolvg.nl/vacatures/chef-de-clinique-oncologie-39481.... De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 9 januari 2020. Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Baukje Flameling, internist-oncoloog, via telefoonnummer 020-5999111, of per e-mail b.flameling@olvg.nl. Of met Evert-Jan de Kruijf, internist-hematoloog, via telefoonnummer 020-5108911, of per e-mail e.j.f.m.dekruijf@olvg.nl. Je kunt ook contact opnemen met de heer Sanne van Wissen, internist en unitvoorzitter, via telefoonnummer 020-5993503, of per e-mail s.vanwissen@olvg.nl.