Menubalk - In- uitloggen

De vakgroep Interne geneeskunde/MDL, bestaande uit 20 internisten en MDL-artsen, maakt deel uit van het Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf (CMSB) Adrz.

De internistische zorg is gedifferentieerd over de volgende subspecialisaties: acute interne geneeskunde; nefrologie; algemeen interne geneeskunde, endocrinologie, infectieziekten, oncologie; hematologie en MDL-ziekten. Er wordt gewerkt op de locaties Goes, Vlissingen en Zierikzee, waarbij acute en complexe zorg geconcentreerd is in Goes.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Algemeen
Generalist
Meervoudig profiel
Acute geneeskunde
Ziekenhuis: 
ADRZ
Locatie: 
Plaats: 
Goes
Website ziekenhuis: 
www.adrz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wie zoeken wij:

Wij zoeken voor 4 werkdagen per week, en ANW diensten, een enthousiaste internist met affiniteit met de acute geneeskunde en een proactieve houding. U bent verantwoordelijk voor de acute patiëntenstroom van internisten en MDL-artsen en werkzaam op de Spoedeisende Hulp (SEH) en Acute Opname Afdeling (AOA). U bent een belangrijk aanspreekpunt voor diverse zorgverleners op de SEH/AOA, betreffende zowel medisch inhoudelijke als logistieke vraagstukken. Tevens verricht u poliklinische werkzaamheden op locatie Goes, waaronder een spoedpolikliniek.

Wat bieden wij:

U komt te werken in een vakgroep met een erg goede sfeer die wordt gekenmerkt door collegialiteit en het streven naar uitstekende patiëntenzorg. U kunt, mede door ons uitgestrekte adherentiegebied, in de periode dat u bij de vakgroep werkt, werkervaring opdoen in een omgeving waarin de acute zorg over de gehele linie ontwikkeld is. U komt in dienst van het CMSB met een tijdelijk dienstverband, arbeidsvoorwaarden conform de AMS (Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten).

Vacature per: 
maandag, 19 juli, 2021
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
4,5 maand
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
woensdag, 12 mei, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie:

Informatie kan worden ingewonnen bij Dr. C.K.A. van den Berge, internist-endocrinoloog en vakgroepvoorzitter, tel. 06-12772305, e-mail k.vandenberge@adrz.nl en mw. R A. Kranenburg, internist Acute Geneeskunde,

tel. 06-57228920, e-mail: r.kranenburg@adrz.nl.

Sollicitaties:

Uw schriftelijke motivatiebrief met curriculum vitae, kunt u bij voorkeur per e-mail richten aan: Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf ADRZ U.A.

t.a.v. dhr. M. Waleboer, voorzitter Postbus 15 4460 AA GOES adrz.cooperatie@adrz.nl

Nieuwe leden van het MSB vragen wij een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overleggen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.