Menubalk - In- uitloggen

Het Amphia Ziekenhuis is met 280 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers één van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Als STZ ziekenhuis loopt het Amphia ziekenhuis voorop met wetenschappelijk patiëntgericht onderzoek, topklinische zorg en opleidingen. De hoofdlocatie Molengracht in Breda is een modern nieuw ziekenhuis, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken.

Het medisch specialistisch bedrijf – Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Het Medisch Specialistisch Bedrijf Amphia biedt toegankelijke, efficiënte en veilige basis-, specialistische en topklinische zorg van hoogwaardige kwaliteit, georganiseerd vanuit het belang en het perspectief van de patiënt en zijn verwijzer. Naast patiëntenzorg wordt veel aandacht geschonken aan onderwijs, opleidingen en wetenschappelijk onderzoek.

De vakgroep Anesthesiologie, Intensive Care en Pijnbestrijding zoekt, in verband met pensionering van een collega internist-intensivist, per direct een collega voor de vacature van:

INTERNIST-INTENSIVIST m/v 0,8 – 1,0 FTE (vaste aanstelling)

De vakgroep Anesthesiologie, Intensive Care en Pijnbestrijding bestaat uit 29 anesthesiologen (waarvan 10 anesthesioloog-intensivisten) en 2 internist-intensivisten. De nieuwe aan te nemen collega zal net als de huidige internist-intensivisten deel uit maken van de vakgroep Anesthesiologie, Intensive Care en Pijnbestrijding.

Sinds eind 2019 beschikt het Amphia ziekenhuis over een nieuwe Intensive Care in het nieuwbouwcomplex in Breda. De Intensive Care beschikt over 30 beademde IC-bedden waarvan er regulier 24 geopend zijn. Jaarlijks worden er meer dan 2500 patiënten behandeld. De IC- werkzaamheden worden als hoofdbehandelaar verricht door de anesthesioloog-intensivisten, de internist-intensivisten en een longarts-intensivist. De voorwacht wordt verricht door arts-assistenten in opleiding tot internist, cardiologie, longgeneeskunde en chirurgie en arts-assistenten niet in opleiding. Specifieke aandachtspunten op de IC zijn de zorg voor de cardio-, long- en onco-chirurgische patiënten. Op de Intensive Care is er de mogelijkheid tot ECMO en NAVA. Management en onderwijs zijn een essentieel onderdeel van ons takenpakket.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Intensive care
Ziekenhuis: 
Amphia
Locatie: 
Molengracht
Plaats: 
Breda
Website ziekenhuis: 
www.amphia.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Uw profiel

U bent een enthousiaste en gedreven collega met goede contactuele en communicatieve eigenschappen. U bent geïnteresseerd in de perioperatieve zorg van hoog-risico chirurgische patiënten. U bent in bezit van een registratie als internist-intensivist. Aanvullende specialisatie in de acute geneeskunde of infectiologie is een pre. Ons aanbod Toetreding tot de vakgroep Anesthesiologie, Intensive Care en Pijnbestrijding zal geschieden onder de voorwaarden van de coöperatie MSB-A. Het MSB-A kent een uniforme toetredingsregeling.

Vacature per: 
dinsdag, 4 mei, 2021
% FTE: 
80.10
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Onbeperkt
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
dinsdag, 1 juni, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Informatie en sollicitatie:

Nadere informatie wordt u graag verstrekt door dhr. S. Boeckx, anesthesioloog en voorzitter van de vakgroep, (076) 595 1523, dhr. T.C.D Rettig, anesthesioloog-intensivist (076) 595 5637, mevr. S.I.M. van Zijll Langhout-Kokke, anesthesioloog-intensivist (076) 595 5244. Uw schriftelijke sollicitatie met vermelding van referenties kunt u tot 1 maand na verschijnen van de vacature richten aan het Stafbureau MSB-A, t.a.v. dr. R. Wagemakers, voorzitter Bestuur MSB-A of per e-mail aan msba-secretariaat@amphia.nl. Amphia Ziekenhuis, Molengracht 21, Postbus 90158, 4800 RK Breda www.amphia.nl