Menubalk - In- uitloggen

In het Antoni van Leeuwenhoek werken we als één team aan een onbescheiden missie: kanker niet langer een dodelijke ziekte laten zijn. Werken bij het AVL betekent werken bij een befaamd onderzoeksinstituut en in een ziekenhuis dat landelijke bekendheid geniet. Maar wat ons echt bijzonder maakt is de betrokkenheid en bevlogenheid van al onze medewerkers en vrijwilligers. Deze mentaliteit is terug te vinden in alle lagen van de organisatie en vertaalt zich in een menselijke aanpak. Zo bepalen we samen wat het Antoni van Leeuwenhoek uniek maakt. Want samen zijn we het Antoni van Leeuwenhoek, en dat kan #nietzonderjullie

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Antoni van Leeuwenhoek
Locatie: 
Plaats: 
Amsterdam
Website ziekenhuis: 
https://www.werkenbijavl.nl/vacatures/internist-oncoloog-mammacarcinoom/
Wij zoeken / wij bieden: 

Internist-oncoloog mammacarcinoom

Als internist-oncoloog zal jij medeverantwoordelijk zijn voor de zorg en behandeling van onze mammacarcinoom patiënten. Je bent gepromoveerd en in staat om de multidisciplinaire behandeling van patiënten verder te ontwikkelen. Speerpunten daarbij zijn neo-adjuvante therapie, waaronder patiënten die behandeld worden met hoge dosis chemotherapie en autologe stamceltransplantatie, immunotherapie en individualisering van behandeling.

In het Antoni van Leeuwenhoek zijn 34 internist-oncologen werkzaam, waarvan acht binnen het aandachtsgebied mammacarcinoom. De mammatumorwerkgroep kenmerkt zich door intensieve multidisciplinaire samenwerking en bestaat o.a. uit dedicated verpleegkundig specialisten, (plastisch) chirurgen, radiotherapeuten, pathologen en radiologen. De groep initieert en participeert in klinische studies en is actief in de ontwikkeling van preklinisch onderzoek. Samenwerking met onderzoeksgroepen in het Nederlands Kankerinstituut (NKI) is daarbij vanzelfsprekend. Het AVL richt zich op patiëntgerichte en innovatieve zorg. Er is een prettige werksfeer met korte lijnen. Tevens bieden wij de gehele differentiatie tot internist-oncoloog.

Jouw profiel

Wij zoeken een gepromoveerde internist-oncoloog, een veelzijdige teamspeler die multidisciplinaire en innovatieve behandelingen ten dienste van onze patiënten vooropstelt. Aantoonbare wetenschappelijke belangstelling vinden wij belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. Voor de diensten en supervisie draait de oncoloog mee in de internistenpool van 34 internist-oncologen. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de AMS-regeling.

Interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je onze website bezoeken of contact opnemen met prof. dr. G.S. Sonke, internist-oncoloog, medisch vakgroephoofd of dr. J.M.L. Stouthard, medisch clusterhoofd.

Reageren op deze vacature kan tot en met 31 maart 2021.

Vacature per: 
zaterdag, 1 mei, 2021
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd
Reden vacature: 
Reageren voor: 
woensdag, 31 maart, 2021
Wijze solliciteren / informatie: