Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Bernhoven Ziekenhuis
Locatie: 
Uden
Plaats: 
Uden
Website ziekenhuis: 
https://www.bernhoven.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

Voel jij je je op je best in een warme omgeving waar we met alle zorgverleners samenkomen om de best passende oncologische zorg te bieden? Dan maken we graag kennis met je.

Dit ga je betekenen
Als Internist/Oncoloog weet jij als geen ander hoe belangrijk het is dat je aandacht hebt voor de mens achter de diagnose. Jij beoefent de oncologie in de volle breedte. Door in gesprek te gaan met je patiënten geef je hen de best passende behandeling en, samen met het team, de best mogelijke begeleiding. Samenwerken op alle niveaus zit in je bloed en jij bent een verbindende schakel zowel in- als extramuraal. Daarnaast wil jij blijven werken aan hoe we het proces en de omgeving aangenamer maken voor onze patiënten. Jij streeft er dan ook
voortdurend naar om samenwerkingen te verbeteren om zo de patiënten nog beter te helpen. Dat zijn de redenen dat wij je graag willen ontmoeten.

Wat zet je in?
Je bent een professionele, loyale en gezellige collega die in staat is ook onder druk op een prettige manier te communiceren. Je werkt graag samen en je hebt oog en oor voor de patiënten. Natuurlijk ben je een topper in jouw vakgebied. Je vindt het leuk om deel uit te maken van het team oncologie/hematologie. Het team bestaat uit oncologen, hematologen, verpleegkundig specialisten en oncologie verpleegkundigen. Daarnaast maak je onderdeel uit van de vakgroep interne geneeskunde die bestaat uit 16 internisten met differentiaties: algemene
en acute interne geneeskunde, infectiologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde, nefrologie, oncologie en hematologie. De vakgroep werkt nauw samen met de huisartsen en andere zorgverleners uit de regio. Je neemt een voortrekkersrol als het gaat om vernieuwing en verbetering en ontplooit proactief nieuwe initiatieven.

Wat heb je nodig?
- RGS registratie internist met differentiatie oncologie
- Mensgericht en stressbestendig
- Tact en invoelend vermogen
- Resultaatgericht en initiatief
- Bereidheid om te participeren in avond-, weekend- en nacht bereikbaarheidsdiensten

Wat Bernhoven je biedt
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. Wij zijn pioniers in zorgvernieuwing en lopen voorop in het vormgeven van toekomstbestendige gezondheidszorg. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wat krijg je?
- Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor 6 maanden (0,6 fte)
- Aansluitend een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
- Salariëring volgens de AMS, met aanspraak op variabele beloning van ten hoogste 15% van het bruto jaarsalaris
- Inconveniëntentoeslag en een budget voor functiegebonden kosten
- De mogelijk tot participatie in Bernhoven, in aanvang middels obligaties
- De mogelijkheid om goed ingewerkt te worden en fijne collega's

Vacature per: 
zaterdag, 1 januari, 2022
% FTE: 
0.60
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
onbepaalde tijd
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
woensdag, 15 september, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

We zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Dan willen we graag kennismaken. Stuur je cv met een motivatie vóór 15 september 2021 in via het sollicitatieformulier op https://www.werkenbijbernhoven.nl/vacatures/vaste-en-tijdelijke-functies.... Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Bel dan naar Allert Vos, internist - oncoloog, tel: 0413-40 2775. In week 39/40 vinden de eerste gesprekken plaats.

Een assessment maakt deel uit van de procedure.
Een aanstellingskeuring is onderdeel van de selectieprocedure.