Menubalk - In- uitloggen

De Coöperatie MSB Bravis U.A. is op 1 januari 2015 opgericht. Hierbij zijn 130 medisch specialisten aangesloten, verdeeld over 12 vakgroepen waaronder de vakgroep Interne geneeskunde /  MDL. De Coöperatie heeft een samen­werkings­contract gesloten met het Bravis ziekenhuis ten behoeve van de levering van medisch specialistische zorg.

Het Bravis ziekenhuis is een ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom) en 3 buitenpoli’s. Vanaf 2025 zal  alle spoedeisende en complexe klinische ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar Roosendaal.

Het ziekenhuis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant.  In Bravis werken 250 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Bravis ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Roosendaal/ Bergen op Zoom
Website ziekenhuis: 
www.bravis.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Vanwege pensionering  van onze collega is de vakgroep Interne Geneeskunde / MDL per 1 juli 2021 op zoek naar een

Internist-Oncoloog (0,8 - 1,0 fte)

Profiel

U bent een flexibele, gedreven en collegiale internist met aandachtsgebied oncologie die met toewijding patiënten behandelt en begeleidt. U bent communicatief vaardig en heeft affiniteit met de opleiding van co-assistenten. Interesse in de hematologie en de algemene Interne Geneeskunde strekken tot aanbeveling. Participatie aan niet-patiëntgebonden activiteiten ziet u als een integraal deel van uw professie.

Ons aanbod

Wij bieden u een prettige werksfeer met korte lijnen in de vakgroep Interne Geneeskunde / MDL, die bestaat uit 4 oncologen, 2 hematologen, 6 nefrologen, 4 endocrinologen, 1 vasculair geneeskundige, 7 MDL-artsen, 2 internist-gastroenterologen en 2 internist-intensivisten.

De medisch oncologische zorg wordt in de volle breedte uitgevoerd inclusief de immunotherapie. Er is ondersteuning  door verpleegkundig specialisten en oncologie verpleegkundigen. De medisch oncologische zorg vindt multidisciplinair plaats in het Oncologie Centrum op de locatie Roosendaal, waar de polikliniek en de dagbehandeling gevestigd zijn. Het radiotherapeutisch centrum (ZRTI) ligt naast het Oncologie Centrum. Ook de kliniek, die goed geoutilleerd is voor hemato-oncologische zorg, bevindt zich op deze locatie.

De samenwerking tussen de vakgroep Interne Geneeskunde / MDL en andere vakgroepen uit de medische staf is uitstekend. Het Bravis ziekenhuis is onderdeel van het oncologische netwerk EMBRAZE.

De toekomstige collega zal als lid van de vakgroep Interne Geneeskunde / MDL toetreden tot het Medisch Specialistisch Bedrijf van het Bravis Ziekenhuis waarbij de praktijkovername geschiedt conform  de vigerende collectieve In- en uitverdienregeling van het  MSB.

Vacature per: 
donderdag, 1 juli, 2021
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
vrijdag, 1 januari, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer D. Geerse, internist-nefroloog en vakgroepvoorzitter (088 706 8059) of mevrouw F. Terheggen,

internist-oncoloog (088  706 8070). Informatie over het Bravis ziekenhuis en de vakgroep vindt u op www.bravis.nl .

 

Solliciteren                

Tot en met 31 december 2020 kunt u online solliciteren met behulp van het digitale sollicitatieformulier op https://werkenbijbravis.nl/vacatures waarbij u wordt verzocht uw sollicitatiebrief en curriculum vitae te uploaden. De sollicitatie kan worden gericht aan de heer H. Rutten, voorzitter MSB Bravis.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.