Menubalk - In- uitloggen

Het Dijklander Ziekenhuis is een opleidingsziekenhuis en ook op onze afdeling bieden we verschillende mogelijkheden aan. Op beide locaties leiden wij coassistenten op en in Purmerend ook HAIO’s. Daarnaast hebben wij in Hoorn de opleidingsbevoegdheid voor medisch specialisten. Onze vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 19 internisten die werkzaam zijn op de verschillende locaties van het Dijklander Ziekenhuis. Binnen het vakgebied zijn meerdere aandachtsgebieden vertegenwoordigd, namelijk Endocrinologie en Metabolisme, Hematologie, Medische Oncologie, Acute Geneeskunde, Nefrologie, Immunologie, Infectiologie en Vasculaire Geneeskunde.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Dijklander Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Purmerend
Website ziekenhuis: 
www.dijklander.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zijn op zoek naar een door en door Dijklander. Je bent een doorzetter, doordenker of doorstudeerder. Iemand die niet alleen wil snappen wat er scheelt, maar ook begrijpt wat voor onze patiënten belangrijk is. Beter begrijpen noemen we dat. Daarnaast -ben je een geregistreerd internist-endocrinoloog. -heb je naast de expertise in de endocrinologie ook een brede algemeen internistische blik. -blink je uit in samenwerking, flexibiliteit, creativiteit en communicatie. Als internist-endocrinoloog ben je een echte ‘doorverbinder’. Je maakt deel uit van de vakgroep Interne Geneeskunde en werkt nauw samen met andere endocrinologen, verpleegkundig specialisten en diabetesverpleegkundigen. Verder neem je deel aan de diensten voor de interne geneeskunde én ook de specifieke endocrinologiediensten. Een belangrijk deel van jouw werkzaamheden bestaat uit het verlenen van endocrinologische poliklinische zorg in zowel Purmerend als Hoorn. Daarnaast word je ingezet op de buitenpolikliniek in Volendam of Enkhuizen. Wij bieden een door en door Dijklander werkplek. Een werkplek waar oprechte interesse, lef en nuchterheid hand in hand gaan. Wij bieden je een omgeving die uitnodigt om de grenzen van je vakbekwaamheid steeds te verleggen, we geven je ruimte, verantwoordelijkheid en steun om doelstellingen te behalen. De voorwaarden van de AMS zijn van toepassing, het salaris is overeenkomstig met trede 0 – 2 (minimaal € 6.636,00 en maximaal € 8.368,00 bruto per maand op fulltime basis). De locaties van het Dijklander Ziekenhuis zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je standplaats is Purmerend. Wij vinden een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Wij faciliteren dit door een actieve personeelsvereniging, maar bieden ook een bedrijfsreglement waarbij met voordeel bijvoorbeeld een fiets kan worden aangeschaft of een fitnessabonnement. Daarnaast kun je via ‘CultuurWerkt’ met korting gebruik maken van diverse kunst- en cultuuractiviteiten. Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar voor 40,5 uur per week. Wij gaan uit van een langdurige samenwerking en geven je dus uitzicht op verlenging van het dienstverband.

Vacature per: 
dinsdag, 1 december, 2020
% FTE: 
0.90
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
dinsdag, 1 december, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Solliciteer direct online op www.dijklander.nl Wil je eerst nog even doorvragen? Neem over de vacature gerust contact op met Erik-Jan Verburg (internist-endocrinoloog en medisch manager, 06-24700671) of Liesbeth Kuin (internist-nefroloog en medisch manager, 0229-855574). Graag ontvangen wij jouw reactie voor 1 december 2020. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.