Menubalk - In- uitloggen

STZ ziekenhuis met 2 lcoaties, Apeldoorn en Zutphen.

 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Gelre Ziekenhuizen
Locatie: 
Apeldoorn
Plaats: 
Apeldoorn
Website ziekenhuis: 
www.werkenbijgelre.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

per direct een internist-oncoloog voor de periode van 1 jaar voor de vakgroep interne geneeskunde Gelre, locatie Apeldoorn. Gezien de huidige ontwikkelingen zou het ook kunnen voorkomen dat u ingezet wordt op de locatie Zutphen.

 

De locatie Apeldoorn heeft een klinische afdeling voor Algemene Interne Geneeskunde / Endocrinologie / Infectiologie, een klinische afdeling voor de Nefrologie met tevens een dialyse centrum en een klinische afdeling interne-hematologie/oncologie. Er is een aparte oncologische dagverpleging.

De vakgroep Interne Geneeskunde Apeldoorn werkt met een Acute Opname Afdeling en per jaar worden er ruim 9500 nieuwe patiënten poliklinisch gezien waarvoor o.a. een spoedpoli is ingericht.

Op de polikliniek zijn binnen de oncologie/hematologie meerdere verpleegkundige specialisten en een phyisician assistent werkzaam.

De oncologen participeren in wetenschappelijk onderzoek, superviseren de verpleegkundig specialisten werkzaam op de poli, superviseren de kliniek interne oncologie/hematologie, leveren een bijdrage aan de Multi disciplinaire overleggen (MDO’s) en zijn actief in de opleiding van AIOS, coassistenten en twee verpleegkundige specialisten in opleiding.

De vakgroep interne geneeskunde Apeldoorn verzorgt in samenwerking met het Universitair Medisch Centrum Utrecht twee jaar van de opleiding tot internist. Daarnaast verzorgt de vakgroep het interne co-schap voor de SUMMA co-assistenten.

Functie eisen
Allereerst neem je een goede dosis enthousiasme mee, ben je flexibel en beschik je als oncoloog over de juiste diploma’s. Je bent BIG- en RGS-geregistreerd Internist met oncologie-ervaring.

Ons aanbod
Wij bieden een interessante, gevarieerde en uitdagende baan in een dynamische vakgroep met een aanstelling voor de duur van 1 jaar, voor gemiddeld 4 dagen. De salariëring zal conform AMS plaatsvinden.

Vacature per: 
zaterdag, 1 mei, 2021
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
12 maanden
Reden vacature: 
waarneming
Reageren voor: 
dinsdag, 20 april, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Neemt u dan contact op met Sieneke Hiddink, internist oncoloog en tevens voorzitter van de vakgroep, bereikbaar via email s.hiddink@gelre.nl

Bij interesse graag brief met CV mailen naar bovenstaande mailadres.
Reageren voor dinsdag 20 april. De selectiegesprekken zullen in dezelfde week worden gehouden.