Menubalk - In- uitloggen

Werken bij het GHZ

Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat ziet u terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor u. Want pas dan vinden wij dat ‘t klopt.

 

Het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Gouda is een maatschap van ruim honderd medisch specialisten, onderverdeeld in 17 vakgroepen. MSB Gouda levert medisch specialistische kennis en kunde van kwalitatief hoog niveau, is op dat gebied aanspreekpunt in de regio en toont zich ondernemend. Met oog voor medisch specialistische innovatie wordt ingespeeld op de (veranderende) behoeften van patiënten, hun verwijzers en de maatschappij. Kenmerkend aan het MSB Gouda is het aantrekkelijke werkklimaat.

De vakgroep Interne Geneeskunde bestaat uit 14 internisten. De afdeling heeft opleidingsbevoegdheid voor 3,5 jaar voor de opleiding Interne Geneeskunde. Binnen de Interne Geneeskunde zijn de specialisaties hematologie, oncologie, nefrologie, endocrinologie, infectieziekten, acute geneeskunde, vasculaire geneeskunde, immunologie en ouderengeneeskunde aanwezig.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Ouderengeneeskunde
Ziekenhuis: 
Groene Hart Ziekenhuis
Locatie: 
Gouda
Plaats: 
Gouda
Website ziekenhuis: 
www.ghz.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Dit gaat u doen

In verband met het vertrek van de huidige internist-ouderengeneeskunde zijn we op zoek naar een nieuwe collega. We werken intensief samen met de geriaters, die beschikken over een eigen GAAZ. Het streven is te komen tot een centrum voor geriatrie/ouderengeneeskunde waarbij zowel kwalitatief als kwantitatief de geïntegreerde medische zorg aan de kwetsbare ouderen kan worden gegeven. We bieden u de mogelijkheid daaraan een actieve bijdrage te leveren. Uw specialisatie ouderengeneeskunde geeft u een duidelijke plek in de opleiding voor internist en in het opzetten van een stage ouderengeneeskunde. Vanzelfsprekend begeleidt u ook onze arts-assistenten.

Dit brengt u mee

 • U communiceert helder en open met collega’s, patiënten en familieleden
 • U bent een uitgesproken teamspeler
 • U hebt een actieve rol binnen de vakgroep Interne Geneeskunde alsmede in de samenwerking met de geriaters
 • U bent innovatief en draagt zorg voor een verdere ontwikkeling van de ouderengeneeskunde in het Groene Hart Ziekenhuis
 • U levert een proactieve bijdrage in de opleiding Interne Geneeskunde en begeleiding van arts-assistenten.
 • U bent geregistreerd als internist-ouderengeneeskunde
 • Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

Bij ons krijgt u

 • Enthousiaste vakgroep, die met elkaar de interne geneeskunde in de volle breedte uitoefent
 • Uitstekende ondersteuning door een geriatrisch verpleegkundige
 • Indiensttreding o.b.v. arbeidsovereenkomst volgens AMS met het MSB Gouda
 • Opleidingsbudget via AMS
 • Dienstverband van 0.8 FTE in eerste instantie voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract en op termijn toetreding tot de maatschap bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende marktomstandigheden
 • Dienstverband bij voorkeur per 1 augustus 2020. Indien u eerder beschikbaar bent vernemen we dit graag
 • Wij ontvangen uw reactie graag uiterlijk op 10 mei 2020
Vacature per: 
zaterdag, 1 augustus, 2020
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Loondienst
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
zondag, 10 mei, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer weten

Wilt u van een vakgenoot weten hoe het is om bij ons te werken? Neem dan contact op met mw. dr. W.M. van der Deure, vakgroepvoorzitter Interne Geneeskunde, telefonisch bereikbaar via 0182 505050.

 

Sollicitieren? http://msbgouda.nl/vacatures/