Menubalk - In- uitloggen

Het MST is een van de grootste, topklinisch ziekenhuizen in Nederland. Er werken ongeveer 3500 mensen, en vrijwel alle medische opleidingen zijn vertegenwoordigd.

De vakgroep Interne Geneeskunde verricht zijn werkzaamheden met 24 internisten, en biedt een groot palet aan zorg waaronder dialyse en HIV zorg. Binnen de hematologie worden autologe stamceltransplantaties verricht, en vindt nazorg plaats voor patiƫnten die een allogene stamceltransplantatie ondergingen.
In de oncologie worden vrijwel alle tumortypes behandeld, inclusief zeldzamere tumoren als hersentumoren, testistumoren en niercelcarcinomen. Tevens is het MST een van de 14 landelijke melanoomcentra. De afdeling oncologie participeert in diverse landelijke gremia en levert een actieve bijdrage aan opleiding, wetenschappelijk onderzoek en aan Value Based Health Care trajecten.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Medisch Spectrum Twente
Locatie: 
Enschede
Plaats: 
Enschede
Website ziekenhuis: 
www.mst.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Vanwege het vertrek van onze huidige chef de clinique zoeken wij een internist-oncoloog, 0,9 FTE

In eerste instantie gaat het over een dienstverband voor 1 jaar, er is zicht op een vaste aanstelling. Wij zoeken een stressbestendige all-round oncoloog met een goed gevoel voor humor. Naast werkzaamheden in de oncologie participeert u in diensten van de algemene interne geneeskunde. Onze vakgroep biedt een breed palet aan internistische zorg, en onderling laagdrempelig overleg is voor ons gebruikelijk..

Vacature per: 
vrijdag, 1 oktober, 2021
% FTE: 
0.90
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
donderdag, 19 augustus, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Voor meer informatie belt u met mw. dr. A.N.M. Wymenga of met mw. Dr. D. Piersma, internist-oncologen, of dr. L.J. Wagenaar, cardioloog en voorzitter van de benoemingsadviescommissie, allen bereikbaar via telefoon (053) 487 20 00.
Op www.mst.nl leest u meer over de functie en onze organisatie.
Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae, kunt u voor 19 augustus 2021 richten aan Medisch Spectrum Twente, t.a.v. mevr A.N.M. Wymenga, voorzitter van de vakgroep interne geneeskunde, Postbus 50.000, 7500 KA Enschede via www.werkenbijmst.nl/vacatures/
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 30 augustus en 2 september 2021.