Menubalk - In- uitloggen

Medisch Spectrum Twente is één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.600 collega’s waaronder 225 medisch specialisten, werken we vóór en mét patiënten in een gastvrije hoogwaardige en veilige omgeving vanuit onze kernwaarden passie, aandacht en daadkracht. Voor bijna alle medische behandelingen kan men bij ons terecht.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Hematologie
Ziekenhuis: 
Medisch Spectrum Twente
Locatie: 
Plaats: 
Enschede
Website ziekenhuis: 
www.mst.nl; www.werkenbijmst.nl/vacatures
Wij zoeken / wij bieden: 

De vakgroep Interne Geneeskunde verricht zijn werkzaamheden met 25 internisten en biedt een groot palet aan zorg waaronder dialyse, HIV zorg en vrijwel alle oncologische behandelingen. In de  hematologie worden behandelingen gegeven voor acute leukemie, autologe stamceltransplantaties verricht en vindt er nazorg plaats voor patiënten na een allogene stamceltransplantatie.  Door pensionering en herschikking van taken komt er ruimte voor een

 

 

Internist / hematoloog

0,8  fte

 

Het betreft een aanstelling voor 1 jaar;  er is zicht op een vaste aanstelling

 

Wij zoeken een hematoloog met specifieke kennis op een of twee deelgebieden in de hematologie. Belangstelling voor research en ambities op bestuurlijk niveau zijn een pré.

Goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor humor en relativeringsvermogen zijn vereist.

Vacature per: 
zaterdag, 1 augustus, 2020
% FTE: 
80.00
Contractvorm: 
Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 
1 jaar
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
maandag, 20 april, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kunt u bellen met mw. dr. M.C.J.C. Legdeur,  internist-hematoloog, of mw. dr. A.N.M. Wymenga, voorzitter van de vakgroep  of  dr. L.J. Wagenaar voorzitter van de benoemingsadviescommissie, allen bereikbaar via telefoon (053) 487 20 00.

 

Uw schriftelijke sollicitatie, vergezeld van een curriculum vitae, kunt u voor  20 april 2020   indienen via www.werkenbijmst.nl/vacatures/

 

De sollicitatiegesprekken met de benoemingsadviescommissie zijn op 14 mei 2020, tenzij de Corona crisis aanleiding geeft tot het vaststellen van een andere datum en/of methode van het gesprek.