Menubalk - In- uitloggen

De Medische Maatschap Drachten is een sterk bedrijf met een gezonde stabiele basis. Onze missie luidt ‘Zorg goed voor elkaar’. Wij bieden een hecht, warm werkklimaat met korte lijnen en goede persoonlijke patiëntenzorg met aandacht voor de naasten.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Nij Smellinghe
Locatie: 
Plaats: 
Drachten
Website ziekenhuis: 
www.mmdrachten.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Ben jij een daadkrachtige verbindende Internist-Oncoloog? En spreekt het je aan om onze vakgroep vier maanden te komen versterken? Welkom in ons team!

Het team Interne Geneeskunde bestaat uit 8 specialisten, die het vak samen in de volle breedte uitoefenen. Er is een prima werksfeer, met voldoende ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen het eigen aandachtsgebied.

We werken intensief samen met andere specialismen om de patiënt topzorg te bieden. Om dit ook voor de toekomst te garanderen zijn we momenteel betrokken bij een fusietraject met alle internisten die in de Friese ziekenhuizen werkzaam zijn.

De vacature is een waarneming voor vier maanden in verband met een zwangerschapsverlof. Het betreft een fulltime functie (4 dagen per week), te beginnen in week 43 a.s.

Vacature per: 
maandag, 25 oktober, 2021
% FTE: 
1.00
Contractvorm: 
Waarneming
Duur functie: 
4 maanden
Reden vacature: 
zwangerschapsverlof
Reageren voor: 
maandag, 16 augustus, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

We nodigen je van harte uit te solliciteren. Zend je brief en cv vóór 16 augustus 2021 aan Medische Maatschap Drachten t.a.v. mw. F. Besemer, voorzitter vakgroep Interne Geneeskunde, per e-mail: MMD-secretariaat@nijsmellinghe.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met dr. S. Hovenga, vicevoorzitter, of mw. F. Besemer, voorzitter vakgroep Interne Geneeskunde, via telefoonnummer 0512-588877.