Menubalk - In- uitloggen

Ben jij de gedreven internist–nefroloog die het vak in de volle breedte wil uitoefenen?

Wij zoeken wegens pensionering van onze gewaardeerde collega een (bijna) geregistreerde allround internist-nefroloog. Je bent gedreven en verbindend, en werkt graag in teamverband. Je hebt goede communicatieve en organisatorische vaardigheden en bent bereid Rijnstate te vertegenwoordigen in landelijke werkgroepen. Je hebt aantoonbare belangstelling voor zowel thuisdialyse als voor digitale innovatie in het kader van chronische nierschade zorg. Je levert vanuit de vakgroep Interne Geneeskunde een actieve bijdrage aan diensten, onderwijs en supervisie van A(N)IOS, coassistenten en verpleegkundigen. Je woont in de regio Arnhem of bent bereid op korte termijn naar deze regio te verhuizen. Een (bijna) afgerond promotietraject strekt tot aanbeveling.

 

Werken bij Interne Geneeskunde

De Vakgroep Interne Geneeskunde Rijnstate bestaat uit 30 internisten. Naast de algemene interne geneeskunde heeft elke internist één van de differentiaties nefrologie, endocrinologie,  infectieziekten, vasculaire geneeskunde, hematologie, oncologie, ouderengeneeskunde, acute geneeskunde of intensive care. Als vakgroep vinden wij het belangrijk dat naast het doen van patiëntenzorg elk vakgroeplid de mogelijkheid heeft te excelleren op het gebied van opleiding, wetenschappelijk onderzoek of management.

In Arnhem Noord beschikt de interne geneeskunde over 80 bedden. In zowel Arnhem Noord als Zevenaar is er een dialyse afdeling met in totaal 38 stations. Er is een grote groep PD en THD patiënten. Voor niertransplantaties wordt nauw samengewerkt met het UMC St Radboud.

Ruim 35 AIOS en ANIOS zijn binnen de interne geneeskunde actief. De vakgroep heeft opleidingsbevoegdheid interne geneeskunde voor de opleidingsduur van 4 jaar. De vakgroep verzorgt daarnaast de vooropleiding interne geneeskunde voor MDL, cardiologie, reumatologie, longziekten en geriatrie, en participeert in 6 differentiatiestages, waaronder de NIO opleiding. Naast ANIOS, zijn co-assistenten, PA’s dialyse, verpleegkundig specialisten en verpleegkundig consulenten werkzaam binnen de interne geneeskunde.

Rijnstate biedt jou

  • Een vaste aanstelling voor 0,9 fte door toetreding tot de vakgroep interne geneeskunde en de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR).
  • Een enthousiaste, ambitieuze en laagdrempelige vakgroep interne geneeskunde met 5 nefrologen.
  • Een goed opleidingsklimaat.
  • De gevarieerde woonomgeving van de stad Arnhem met zowel de natuur, stadsparken als musea en theaters, met een centrale ligging binnen Nederland.
Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Rijnstate Ziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Arnhem
Website ziekenhuis: 
www.rijnstate.nl en www.werkenbijrijnstate.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Rijnstate biedt jou

  • Een vaste aanstelling voor 0,9 fte door toetreding tot de vakgroep interne geneeskunde en de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR).
  • Een enthousiaste, ambitieuze en laagdrempelige vakgroep interne geneeskunde met 5 nefrologen.
  • Een goed opleidingsklimaat.
  • De gevarieerde woonomgeving van de stad Arnhem met zowel de natuur, stadsparken als musea en theaters, met een centrale ligging binnen Nederland.
Vacature per: 
woensdag, 1 december, 2021
% FTE: 
90.00
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
onbepaalde tijd (na proefperiode)
Reden vacature: 
pensionering
Reageren voor: 
woensdag, 4 augustus, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

Ben jij de internist-nefroloog die wij zoeken? Reageer dan voor woensdag 4 augustus 2021 op deze vacature. De eerste gesprekken zullen gezien de vakantieperiode op maandag 30 en dinsdag 31 augustus plaats vinden, de tweede ronde op donderdag 16 september en de afsluitende ronde op woensdag 22 september. Richt je motivatiebrief en curriculum vitae aan de heer J.P. Heinen, vakgroepmanager via jheinen@rijnstate.nl .

Voor meer informatie over de functie kun je via 088 005 6735 contact opnemen met Eugenie Schipper-Reintjes, Louis Reichert, Anneke Bech of Jacobien Verhave (internist-nefrologen), of met Jeroen Heinen (vakgroepmanager) via 088 005 6791.

Van alle medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. De kosten hiervan worden vergoed. Een assessment kan onderdeel van de procedure zijn.

 

Acquisitie op basis van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.