Menubalk - In- uitloggen

Binnen de vakgroep Interne geneeskunde/MDL van de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf U.A. (MSB) ontstaan per 1 september 2021 twee vacatures voor een

Internist / oncoloog (totaal 1,4 fte)

De vakgroep bestaat uit 7 internisten en 3 MDL artsen en levert medisch specialistische zorg aan het Beatrixziekenhuis. Binnen onze groep zijn o.a. vertegenwoordigd: oncologie, hematologie, endocrinologie, vasculaire geneeskunde, infectieziekten, nefrologie en intensive care.

Het Beatrixziekenhuis ligt op een centrale plek in Nederland en maakt deel uit van Rivas Zorggroep. Het heeft locaties in Gorinchem (kruising A27/A15) en Leerdam (A2, A15 of A27). Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg. Professionaliteit die u terugziet in de medische voorzieningen waarover we beschikken, in de kwaliteit van onze zorg en in ons brede aanbod van specialismen. Ons ziekenhuis is gedreven om ook in de toekomst uitstekende, eigentijdse zorg te leveren; dichtbij en betrokken. Mensgerichte zorg volgens het Planetree-concept staat daarbij voorop. Er is een zeer hechte band met de huisartsen in de regio en er zijn korte lijnen met de derde lijn.

 

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Oncologie
Ziekenhuis: 
Rivas Zorggroep, locatie Beatrixziekenhuis
Locatie: 
Plaats: 
Gorinchem
Website ziekenhuis: 
www.rivas.nl
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken twee enthousiaste, ondernemende internist-oncologen. Ervaring binnen de oncologie en interesse voor de algemene interne geneeskunde is een pré. Daarnaast strekt aantoonbare scholing en ervaring in de palliatieve zorg tot de aanbeveling. Onze nieuwe collega heeft bij voorkeur ook organisatorische vaardigheden en werkt graag in een klein ziekenhuis waar betrokkenheid en mensgerichte zorg belangrijke waarden zijn, in de behandeling voor onze patiënten en in omgang met collega’s en huisartsen. Hij/zij draait mee in de algemene diensten voor de kliniek en SEH, en is bereid te participeren in management en stafactiviteiten.

U wordt lid van het MSB en heeft een kennismakingsperiode van 6 maanden. Toetreding tot het MSB geschiedt conform de regels van het MSB, op basis van een in- en uitverdienregeling. Daarnaast wordt u lid van de Vereniging Medische Staf.

Vacature per: 
woensdag, 1 september, 2021
% FTE: 
1.40
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Onbepaald
Reden vacature: 
Reageren voor: 
woensdag, 5 mei, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

U kunt voor meer informatie over de functie contact opnemen met:

 

    Mevrouw M.A. Davidis (internist-oncoloog/hematoloog): (0183) 64 4585
    Mevrouw P.M.L Franssen (internist): (0183) 64 4383
    de heer R.H. Chabot (neuroloog, voorzitter VMS/MSB/FMSB) op telefoonnummer 0183 64 4346
 

Solliciteren kan via onderstaande link: https://www.rivas.nl/werken-en-leren/vacatures/vacature/show/vacature-id...

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.