Menubalk - In- uitloggen

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Nefrologie
Ziekenhuis: 
Tergooi
Locatie: 
Plaats: 
Hilversum
Website ziekenhuis: 
Wij zoeken / wij bieden: 

De vakgroep Interne Geneeskunde van de maatschap MSB Gooi en Eemland zoekt per 1 januari 2022 in verband met het vertrek van één van de Internist-nefrologen een:

Internist-nefroloog (0,8 - 0,9 FTE)

Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinvolle, doordachte en duurzame zorg bieden.

Tergooi is een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks groeien door wat ze leren en doen. Een ziekenhuis waarmee vele partners graag samenwerken om ook morgen kwaliteit te garanderen.

De vakgroep interne geneeskunde bestaat uit achttien internisten (inclusief twee chefs de clinique), onder wie vijf internist-nefrologen. De internist-nefrologen verzorgen o.a. de behandeling van patiënten van de twee dialyse-afdelingen van Dialysecentrum Tergooi, de nierfalenpoli en de polikliniek interne geneeskunde / nefrologie. Wij participeren in de opleiding interne geneeskunde in samenwerking met het Amsterdam UMC. Op de locaties Hilversum en Blaricum zijn in totaal circa 30 A(N)IOS werkzaam.

Wij zoeken een enthousiaste all round internist-nefroloog die naast het aandachtsgebied nefrologie de algemene interne geneeskunde in bredere zin uitoefent. Ervaring of ambitie in de acute interne geneeskunde of wetenschappelijk onderzoek strekt tot aanbeveling. U beschikt over organisatorische / bestuurlijke kwaliteiten en bent bereid te participeren in vakgroep- en stafactiviteiten. Wij verwachten een actieve bijdrage aan de opleiding van arts-assistenten en coassistenten.

U wordt als lid van de vakgroep interne geneeskunde aangenomen conform de geldende richtlijnen van het MSB Gooi en Eemland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met M.S.S. Yo, internist-nefroloog (myo@tergooi.nl) of met een van de andere vakgroepleden via T 088 – 753 1753 of kijken op www.tergooi.nl. Voor meer informatie over het ziekenhuis Tergooi kunt u contact opnemen met de manager Zorg en Bedrijfsvoering, mevrouw B. de Pont, of de Raad van Bestuur, mevrouw J.B. Brink-Daamen.

U kunt uw reactie vergezeld van uw cv en motivatie vóór 20 augustus 2021 digitaal sturen aan hgout@tergooi.nl en richten aan mw. A. Verdonkschot, voorzitter maatschap MSB Gooi en Eemland, Van Riebeeckweg 212, 1213 XZ Hilversum.

Vacature per: 
zaterdag, 1 januari, 2022
% FTE: 
0.90
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Reden vacature: 
vertrek
Reageren voor: 
vrijdag, 20 augustus, 2021
Wijze solliciteren / informatie: