Menubalk - In- uitloggen

Treant bundelt de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg. Binnen ons ruime adherentiegebied met circa 300.000 inwoners van Drenthe bieden we aandacht voor de best mogelijke zorg en staan kwaliteit, patiënt veiligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel. Onze 260 medisch specialisten en 6.300 medewerkers zetten zich daar volledig voor in. De kliniek is geconcentreerd op locatie Emmen, waarbij een deel van de electieve poliklinische zorg en dagbehandeling plaatsvindt op locaties Stadskanaal en Hoogeveen.

De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Treant zorggroep
Locatie: 
Plaats: 
Emmen
Website ziekenhuis: 
https://www.treant.nl/ziekenhuiszorg/specialismes-afdelingen/interne-geneeskunde
Wij zoeken / wij bieden: 

In onze groeiende en ambitieuze vakgroep is per direct plaats voor een Endocrinoloog. De functie is deels vervanging en deels uitbreiding.
Je bent nauw betrokken bij de complexe diabeteszorg en je participeert in de algemene interne supervisie en diensten.
De vakgroep bestaat uit 29 internisten en MDL artsen met een breed zorgpalet. Denk hierbij aan vasculaire geneeskunde / diabetologie / endocrinologie, nefrologie / dialyse, oncologie / hematologie, infectiologie / acute geneeskunde en MDL. De klinische zorg vindt plaats op locatie Emmen. Een ziekenhuis met een groot perifeer karakter. Daarnaast is Treant Zorggroep een erkend opleidingsziekenhuis voor de geneeskunde opleiding, internisten, chirurgen en cardiologen.

Wat bieden we jou
Een uitdagende baan in een groot perifeer ziekenhuis met ambitieuze en enthousiaste collega’s en een divers patiënten aanbod. Vasculaire geneeskunde en Diabeteszorg vormen een speerpunt van Treant Zorggroep. Het Diabetes Expertise Centrum biedt de mogelijkheid voor de behandeling van complexe casuïstiek in een multidisciplinaire setting. Daar vindt ook innovatief onderzoek plaats in samenwerking met het UMCG. In deze context bieden wij u een boeiende en uitdagende functie binnen een team van enthousiaste en innovatieve collega’s.
Profiel
Je bent een enthousiaste en betrokken allround internist endocrinoloog die het vak in de volle breedte kan uitoefenen. De voorkeur gaat uit naar een endocrinoloog met al enige jaren werkervaring. Je gaat voor hoogwaardige zorg en levert daar graag een actieve bijdrage aan.

Vacature per: 
zondag, 11 juli, 2021
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Toetreding maatschap
Duur functie: 
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
dinsdag, 24 augustus, 2021
Wijze solliciteren / informatie: 

In eerste instantie bieden wij een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS met nadien de mogelijkheid tot toetreding in vrije vestiging.
Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie, neem gerust contact met ons op via onze voorzitter Janneke Mulder ( j.mulder@treant.nl), onze endocrinologen Sandra Loves (s.loves@treant.nl) of Marjolein Wendker (m.wendker@treant.nl) of onze management assistente Margriet Blaauw(f.m.blaauw@treant.nl 06-22144890).
Veiligheid staat bij ons voorop. Wij checken altijd uw referenties en zien graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) tegemoet.
Treant Zorggroep voert een preventief vaccinatiebeleid tegen Hepatitis B. Dit betekent dat u, voordat u bij ons kunt werken, aantoonbaar voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd. Indien dat bij u (nog) niet het geval is, dan verzorgen wij de vaccinatie voor u.