Menubalk - In- uitloggen

Welkom bij de enige medisch specialistische, multidisciplinaire kliniek in Nederland. De visie van de ervaringsdeskundige gecombineerd met de professionaliteit van de internisten en het behandelteam. Recente inzichten bewijzen de ruim tien jaar geleden ingeslagen weg. Omdat de oorzaak meestal onbekend is worden de klachten aangepakt.

Het Vermoeidheidkliniek is er op verwijzing van uw huisarts of medisch specialist voor patiënten met chronische vermoeidheidklachten, fibromyalgie en ME/cvs. Wij zijn in 2008 door een patiënt opgezet, met als doel (h)erkenning en een erkende aanpak te bieden aan patiënten. Die zijn meestal al lang op zoek naar een verklaring en behandeling van hun aandoening. Wij bieden (h)erkenning en een gespecialiseerde aanpak.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Generalist
Meervoudig profiel
Ziekenhuis: 
VermoeidheidKliniek
Locatie: 
Plaats: 
Tiel, Lelystad, Amersfoort, Brabant
Website ziekenhuis: 
https://vermoeidheidkliniek.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

Vermoeidheidkliniek zoekt een internist met minimaal 2-5 jaar ervaring om de oplopende toestroom van patiënten op de poliklinieken van Vermoeidheidkliniek te kunnen verwerken. U wordt onderdeel van een gedreven team van internist, reumatoloog, een somnoloog, psycholoog, ergotherapeuten, diëtisten, psychosomatische fysio- en -oefentherapeuten. Het streven is om hoogwaardige zorg te leven aan patiënten met chronische vermoeidheid, ME/CVS en fibromyalgie. De Vermoeidheidkliniek heeft nu drie vestigingen in Lelystad, Amersfoort en Tiel, de vierde komt in Brabant. Wij zijn ZKN gecertificeerd.

Werkzaamheden zijn poliklinisch, part time, geen diensten en eventueel goed te combineren met andere werkzaamheden. Aanstelling o.b.v. overleg.

Vacature per: 
woensdag, 1 januari, 2020
% FTE: 
60.00
Contractvorm: 
Bespreekbaar
Duur functie: 
vast
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
zaterdag, 1 februari, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Neem voor meer informatie contact op met de directeur Pierre de Roy (06-53930236) of via info@vermoeidheidkliniek.nl, die ook kan zorgen voor contact met de medisch specialisten.