Menubalk - In- uitloggen

Het streven is om hoogwaardige zorg te leven aan patiënten met chronische vermoeidheid, ME/cvs en fibromyalgie. Dat doen we op locaties Amersfoort, Lelystad, Tiel en binnenkort Vught. Rond de jaarwisseling verwachten we ook in de Randstad poli te kunnen doen. Vermoeidheidkliniek is sinds 2013 ZKN gecertificeerd. Wij werken samen met cardiologen van Hartkliniek en nefrologen van Elyse Klinieken.

Functie: 
Internist
Differentiatie: 
Meervoudig profiel
Allergologie/immunologie
Endocrinologie
Ziekenhuis: 
Vermoeidheidkliniek
Locatie: 
Lelystad, Amersfoort, Tiel
Plaats: 
Lelystad
Website ziekenhuis: 
https://vermoeidheidkliniek.nl/
Wij zoeken / wij bieden: 

Wij zoeken een internist met minimaal 2-5 jaar ervaring om de over lange tijd oplopende toestroom van patiënten op de poliklinieken van Vermoeidheidkliniek te kunnen verwerken. U wordt onderdeel van een gedreven team van internisten, reumatoloog, somnoloog, psychologen, ergotherapeuten, diëtisten, (psychosomatische) fysio- en -oefentherapeuten. 

Vacature per: 
woensdag, 2 september, 2020
% FTE: 
0.80
Contractvorm: 
Vast dienstverband
Duur functie: 
Reden vacature: 
uitbreiding
Reageren voor: 
zondag, 1 november, 2020
Wijze solliciteren / informatie: 

Taken en verantwoordelijkheden zijn onder meer:

• Integrale medisch specialistische zorgverlening van patiënten in lijn van het vigerende programma, de onderliggende protocollen, procedures en professionele medische standaard (als gebruikelijk en bedoeld in WGBO).

• Onder meer door het doen van (vervolg) consulten; bepalen medicatie; verwijzen voor vervolgonderzoek en dergelijke.

• Analyseren en helpen verbeteren van kwaliteit in algemene zin en meer specifiek onder meer bestaande programma, protocollen en procedures.

De internist is verantwoordelijk, op basis van ingevulde online vragenlijsten, voor een uitgebreide analyse met anamnese, lichamelijk onderzoek; differentiaal diagnostiek en eventuele verwijzing voor onderzoek: in/exclusie; diagnose; voorschrijven medicatie, advies over (multidisciplinaire) behandeling. Daarnaast zijn er vervolgconsulten.

De functie vraagt:

• Een geldige BIG registratie als internist

• Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS), bewijs van inschrijving in een specialistenregister.

• Goede beheersing van de Nederlandse taal

• 2-5 jaar werkervaring als internist

Wat bieden wij:

• zelfstandige en veelzijdige functie;

• werken met ervaren collega’s in een multidisciplinair team;

• marktconform salaris.

 

Sollicitatie Schriftelijk, bij voorkeur per e-mail naar pierre@vermoeidheidkliniek.nl. Neem voor meer informatie contact op met de directeur Pierre de Roy (06-53930236), die ook kan zorgen voor contact met de medisch specialisten.