Vliegende start als internist (online)

JNIV agendapunten: Vliegende start als internist (online)
13-06-2024

Beste AIOS en Jonge Klare / Startende internisten,

Graag nodigen wij jullie uit voor het ONLINE JNIV-congres ‘Vliegende start als internist’ op donderdag 13 juni a.s.

Je hebt je C-formulier binnen of die eindstreep begint in zicht te raken: ineens zit je hoofd vol praktische vragen. Hoe verloopt een sollicitatie precies en hoe zorg je dat ze je willen houden als chef de clinique? Je medisch inhoudelijke kennis is natuurlijk op en top in orde, maar je krijgt straks ook te maken met een tweede vak: het reilen en zeilen in een ziekenhuisorganisatie. Hoe lopen die financiële stromen ook alweer in het ziekenhuis en waar dien ik rekening mee te houden?

Tijdens deze middag komen onderwerpen, zoals medisch leiderschap, organisatie en financiën aan bod. Ook zal profilering en sollicitatie in de huidige banenmarkt niet ongemoeid blijven! Kortom het congres om goed voorbereid te zijn op de toekomst!

Het programma van deze middag vind je hier

Inschrijven gaat via mijnNIV. Log in – klik op je naam – klik op JNIV bijeenkomsten en kies ‘Vliegende start als internist’. NIET leden kunnen zich via https://mijnniv.internisten.nl/portal-over-het-bedrijf/home-extern inschrijven.
De kosten van deelname bedragen 30.- voor leden. Niet leden betalen 50,-. Na afloop wordt een factuur verstuurd. Ook wordt dit congres in je portfolio gezet.

Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 1 juni 2024.